Love me not, la nova pel·lícula de Lluís Miñarro tindrà la seva estrena mundial al Festival de Rotterdam el pròxim 26 de gener. Protagonitzada per l’actriu Ingrid García-Jonsson, Love me not és un drama al·legòric que reviu el mite bíblic de Salomé i es divideix en dues etapes. La primera té lloc l’any 2006 a l’Orient Mitjà en un destacament militar i la segona a l’actualitat. En aquesta història, que tracta sobre com la repressió genera monstres, Yokanaan està confinat en una presó enmig del desert, entre barracons, considerat terrorista per uns i profeta per altres. Miñarro torna a la direcció en aquesta coproducció amb Mèxic rodada al Desert de Chihuahua i Cardona, entre d’altres localitzacions 

El film formarà part de la secció 'Signatures', dedicada a obres recents d'autors destacats del panorama internacional com Carlos Reygadas, Claire Denis, Garrel i Jean-Luc Godard. Anteriorment, Miñarro havia competit en secció oficial amb Stella Cadente (2014), guanyant el principal premi, Tiger, amb 'Finisterrae' (2011), de Sergio Caballero, com a productor.

Lluís Miñarro es torna a posar darrera la càmera per dirigir el seu segon llargmetratge de ficció, després de Stella Cadente. Aquesta nova incursió com a director, coescrita amb Sergi Belbel, compta amb un repartiment format per García-Jonsson, Francesc Orella, Lola Dueñas i Oliver Laxe, i els actors mexicans Luis Alberti, Fausto Alzati i Hugo Catalán. Està previst que s’estreni comercialment després de la premiere a Rotterdam i posterior recorregut per festivals. És una producció de Lluís Miñarro i la mexicana Piano Producciones amb la col·laboració d’ICEC i EFICINE i la participació de TV3.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat