Jordi Tort ha estat cessat com a gerent de L’Auditori i de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), un càrrec que ocupava des del desembre de 2016. El Consell Rector del Consorci de l’equipament i l’OBC ho ha aprovat en una sessió extraordinària i a proposta conjunta de les entitats consorciades, adduint la “falta d’adequació” del seu perfil professional “a les necessitats que requereix actualment la institució”.

A la mateixa reunió s’ha delegat al president del Consorci (el comissionat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats) l’aprovació de les bases del concurs per escollir una nova gerència, que es publicaran “en els propers dies”. Fins que es produeixi el relleu, les funcions de gerent recauen en l’actual director de L’Auditori, Robert Brufau. L’Auditori ha agraït a Tort en un comunicat la “feina feta durant aquest període al capdavant de la gerència del consorci”.

 

Foto de portada: Jordi Tort (esquerra), en companyia de Robert Brufau.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat