Dijous 19 d'Abril l'osonenca Irene Solà, col·laboradora de La Llança,  presentarà a la terrassa de la Massana el seu nou projecte: Notes on a novel (that I am not going to write), or the swimming pool, or the hair, the herb and the bread or the tomato plant, dins del festival Barcelona Producció a La Capella. Es tracta d'un projecte, sorgit de dos viatges a Islàndia, entorn de la idea del projecte literari no realitzat, les notes d'una novel·la que ja no es té la intenció d'acabar. Un treball d'escriptura contemporània digital format per les notes a un compte públic de Google Drive, una metanovel·la construïda a partir dels diàlegs, fragments, notes, idees i materials descartats. notesonanovel.com és un projecte sobre les llavors desconegudes que poden esdevenir qualsevol cosa. Començar alguna cosa nova que et porta per camins desconeguts fins a arribar a l'inesperat.

Irene Solà dibuix

Esquetx de l'artista

Per a la presentació s'han convidat a 5 artistes i escriptors internacionals: Mikel Aboitiz, Maria Cabrera, Verónica Gerber Bicecci, Michael Lawton i Clàudia Pagès. A tots ells se'ls ha convidat a escriure un fragment de la novel·la que no es té la intenció d'escriure. Els resultats finals es faran públics a la pàgina web del projecte el dia 19. S'hi comptarà també amb la companyia de la comissària Alexandra Laudo, qui ha tutoritzat el projecte, i l'artista Joan Capella, que treballarà sobre la idea del pa. ​

Irene Sola 2 (1)

Fotografia que va fer Irene a Islàndia

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat