La Fundació Vila Casas ha atorgat els premis als guanyadors del LVI Concurs Internacional de Dibuix Ynglada-Guillot. L'acte ha estat presidit per Joan Torras Ragué, director general de la Fundació Vila Casas, i Joan Antoni Solans, president de la Fundació Ynglada-Guillot. El concurs té com objectiu mostrar la versatilitat i contundència del dibuix.

Ignacio Bosch, amb l’obra Sense títol, llapis de carbó sobre paper, ha guanyat la LVI edició del Concurs Internacional de Dibuix que compta amb la col·laboració de la Fundació Vila Casas. L’accèssit ha estat per Alícia Marsans Navarro, amb Árbol de Camallera n. 1004; i els finalistes, Mireia Mateo, amb Lugar para vivir 2Adolf Castillano, amb Fuga i Toña Gómez, amb Microforma neblanc. El jurat d’aquesta edició ha estat format per Glòria BoschMireia FreixaAntoni LlenaGuillem Torné i Ricard Planas

Les obres seleccionades es podran visitar al Museu Can Framis de la Fundació Vila Casas fins al 29 de juliol. A banda dels guardonats, el jurat ha seleccionat les obres d’Ayuesh Agarwal, Morgan Bancon, Carles Castellví, Adolf Castillano, Juana Céspedes, Gonzalo Elvira, M. Ángeles González, Mireia Mateo, Miranda Pastor, José Luis Paz, Manolo Sierra, Socatoba o Eva Valeria. 

L'artista Ignacio Bosch és capaç de generar micro mons narratius on cadascuna de les seves parts responen a preses de decisions. Combinant la sofisticació i les trampes de la cultura digital amb les seves habilitats de representació, Ignacio Bosch construeix escenaris on puguin succeir-hi coses. Disposa els seus elements i crea espais il·lusoris per a conduir l'espectador perplex a qui repta a participar. Falses realitats a les quals cal recórrer per satisfer la nostra set experiencial i, en definitiva, descobrir altres llocs on trobar-nos.