La Fundació Carulla ha lliurat un any més els Premis Francesc Candel, en un acte celebrat dimarts a la Capella dels Àngels, durant el transcurs del qual va pronunciar una conferència l'activista Míriam Hatibi. Els guardons, en paraules de Marta Esteve, directora de la Fundació Carulla, son “uns premis que tenen un repte: ajudar a teixir un país que generi oportunitats per les persones i que permeti i fomenti la participació cultural de totes i tots”. 

Els tres projectes guanyadors són:

Vincles per la Diversitat, de l’Institut Diversitas, un espai de trobada que trenca els estereotips i crea vincles a través d’activitats inspirades en diferents disciplines artístiques. 

Fundació carulla premis candel  2018

Aprenem. Famílies en xarxa, de Casa Àsia, que permet als fills fer de mestres dels seus pares per afavorir la inclusió de persones nouvingudes. 

Fundació Carulla premis candel  2018

La Troca, l’escola de formació permanent, que ofereix un espai de d’aprenentatge per a persones d’edats i orígens diversos. 

Fundació Carulla premis candel 2018

Oriol Amorós, Secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, va agraïr la feina feta a la Fundació i va remarcar que “estem decidits a defensar la diversitat. Volem viure junts. Volem una societat plena de gent diferent".  Nicolau Brossa, President de la Fundació Carulla, va cloure l'acte, agraint la participació de tots aquells que han fet possible els premis i recordant que “la cultura és el principal motiu d’existència de la Fundació. Entenem la cultura, les cultures, i també l’educació, com a veritables motors de transformació i de millora de la societat”.