La Fira Literal se sumarà a les celebracions de l’Any Brossa en la seva cinquena edició, que tindrà lloc del 10 al 12 de maig a l'Ateneu l'Harmonia, ubicat dins l'espai de l'antiga fàbrica Fabra i Coats. Com han recordat els seus organitzadors, Literal és la fira d’idees i llibres radicals de Barcelona en el qual s'ajunten editorials, llibreries, autores i autors, lectores i lectors per compartir i debatre. Els organitzadors de la Fira han presentat el cartell d'aquesta cinquena edició de Dani Rabaza de l'estudi Münster Studio amb un vers de Joan Brossa que diu: "Entre les lletres de l’abecedari encara resta molt per descobrir".

Una de les novetats d'enguany és la creació, en paral·lel a la fira, de la Literal Pro, que tindrà lloc els dies 9 i 10 de maig i aposta per crear un espai perquè "els editors radicals i independents de tot el món es reuneixin, debatin i intercanviïn informació, planifiquin col·laboracions, venguin o intercanviïn drets". 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat
Jordi Galves
L'enamorada llança

La literatura de Barcelona

Jordi Galves
Llibres Edicions Proa
Premis Literaris

Proa crea un nou premi literari

La Llança