Les estrenes d'aquesta setmana inclouen des de Blade Runner 2045 a una versió de La vie de Guy de Monpassant. 

1- Blade Runner 2049

Trenta anys després del primer lliurament, un nou Blade Runner, l'oficial K de la policia de Los Angeles (Ryan Gosling) descobreix un secret que podria dur al final de la humanitat tal com la coneixem. Runner busca Rick Deckard (Harrison Ford), un bladerunner que està desaparegut des de fa 30 anys. La pel·lícula està dirigida per Denis Villeneuve, que ja va estar al capdavant de Sicario i La llegada. El film està basat en la novel·la de Philip K. Dick Els androides somien amb ovelles elèctriques? Blade Runner és una pel·lícula de culte dels vuitanta, amb guió de Hamton Fancher i Michael Green.

 

2- La vie

Any 1819, a Normandia. Una jove acaba de sortir del convent i torna al seu poble. De sobte les il·lusions es trenquen, perquè l'obliguen a casar-se amb un home gran. La seva vida fa un canvi de 180 graus. És una pel·lícula belga-francesa que explica la història de com Jeanne es veu obligada a madurar de cop i volta. La jove viu un intens amor prohibit, de forma secreta. La pel·lícula està protagonitzada per Judith Chemla i dirigida per Stéphane Briz i està basada en la novel·la de Guy de Maupassant La vie.

 

3- The shack

La pel·lícula explica la història de Mackenzie Allen Phillip, un home que rep una trucada de Déu a través d'una estranya invitació. En la convocatòria, s'especifica clarament que Mack ha de reunir-se amb Déu en un lloc anomenat The Shack, i es convertirà en un dels triats per il·luminar la humanitat. L'home no pararà fins a trobar resposta, per la qual cosa el seu camí a The Shack li canvia la vida totalment. Stuart Hazeldine dirigeix aquest drama amb un guió escrit per John Fusco, Destin Daniel Cretton i Andrew Lanham, basat en una novel·la de William Paul Young. El film està protagonitzat per Sam Worthington, Radha Mitchell i OctaviaSpencer. 

 

4- The mountain between us

El film és un drama de supervivència. Alex Martin i Ben Bass, una jove que va al seu casament i un prestigiós cirurgià que va a una operació urgent, veuen com endarrereixen el seu vol a Baltimore. Alex i Ben decideixen llogar una avioneta per poder arribar a temps. Però el pilot de l'avioneta pateix un infart en ple vol i l'avioneta s'estavella a les muntanyes de Colorado. El director del film és Hany Abu-Assad.

 

5- Toc toc

Un grup de pacients amb TOC (Trastorn obsessiu compulsiu) coincideixen a la consulta d'un gran psicòleg. El metge s'endarrereix a causa d'un problema aeri, i han d'esperar tots junts intentant mantenir a ratlla les manies i impulsos. Aquesta pel·lícula és una adaptació d'una obra teatral de l'escriptor Laurent Baffie, dirigida per Vicente Villanueva.