El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) ha presentat l'exposició Col·leccions COAC / Clotet_Tusquets 1960 – 1980 que repassa 20 anys de les obres més emblemàtiques dels arquitectes Lluís Clotet i Òscar Tusquets. Des d'aquest dijous fins el 7 d'abril, la mostra ofereix al COAC una selecció de peces entre dibuixos, documents, fotografies i objectes vinculats a obres com la Casa Fullà (1967), la Casa Rognioni de Sant Cugat del Vallès (1975), la rehabilitació i ampliació del Palau de la Música (1982-1990) o el projecte de la Facultat de Medicina (1979). Clotet i Tusquets han comissariat la seva pròpia exposició que, a més de l'arquitectura, també explora l'urbanisme, el disseny de producte, l'edificació, l'interiorisme i el disseny industrial.

L'exposició també reprodueix els murals als vidres de la façana del COAC que el pintor Joan Miró va impulsar l'any 1969 amb la col·laboració de Clotet i Tusquets. D'aquesta manera la intervenció efímera de Joan Miró podrà tornar a veure's recuperant l'efecte que tenir fa 50 anys.

El desembre de 2016, els arquitectes Òscar Tusquets, Lluís Clotet i Ignacio Paricio van cedir el seu fons documental a l'Arxiu Històric del COAC, que des de fa mesos treballa per preservar-lo. Els arquitectes van cedir un fons documental molt ric que inclou fotografies, diapositives, dibuixos i plànols que l'arxiu ha començat a inventariar per la seva posterior conservació i consulta. L'arxiu del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya conserva prop de dos milions de peces documentals originals, des de plànols fins a fotografies.