La musicació de la cantant barcelonina Clàudia Cabero del poema 'Dona-Dindi' de Rosa Maria Arrazola ha estat la guanyadora de la dotzena edició del certamen Terra i Cultura, que impulsa el Celler Vall-Llach. El reconeixement està dotat amb 5.000 euros i una obra de l'escultor Josep Bofill. L'artista ha rebut aquest dimecres el Premi Miquel Martí i Pol de mans del jurat. Les altres quatre composicions finalistes han estat les adaptacions de 'Desplegar-se' de Sònia Moya, a càrrec de Magalí Sare; 'Pertanyo a la llibertat' d'Enric Casasses, a càrrec d'Eduard Iniesta; 'Chen la commoció (el Tro)' de Pere Vilanova, a càrrec de Ju, i 'Llei horària' d'Enric Casasses, a càrrec de Miquel Gil. 

La cantant Clàudia Cabero i la poeta Rosa Maria Arrazola es van conèixer en un acte en el qual l'una recitava i l'altra cantava. "Allà em va proposar de cantar a la presentació del seu llibre, 'Buit de març' (Viena Editorial, 2017), que estava a punt de sortir", ha explicat Cabero. Fruit d'aquesta proposta, la cantautora va compondre la musicació de 'Dona-dindi' d'Arrazola, i també 'Després de somiar amb tu', de Joan Margarit, dues de les cançons elegides per Lluís Llach en la fase de 25 semifinalistes del Certamen Terra i Cultura, i que formen part del repertori del primer disc, 'Aorta' (U98 Music, 2019). 

A més del XII Premi Miquel Martí i Pol, Clàudia Cabero també va guanyar el Concurs Sons de la Mediterrània 2018, que li va permetre gravar el seu debut discogràfic.