1.'Homeland'. Drama/Thriller

Homeland, dirigida per Howard Gordon Alex Oca, es basa en la sèrie israeliana Hatufim (Segrestats).

La protagonista és Claire Danes com Carrie Mathison, una agent de l'Agència Central d'Intel·ligència (CIA) que ha arribat a creure que un marine nord-americà, que va ser fet presoner de guerra d'Al-Qaeda, es va convertir en l'enemic i ara representa un risc significatiu per a la seguretat nacional.

2.The End of the F***ing World . Comèdia/Drama 

The End of the F***ing World és una sèrie de televisió britànica de comèdia dramàtica fosca, basada en la novel·la gràfica The End of the FuckingWorld de Charles S. Forsman. La trama de la sèrie explica com James, un noi que es defineix a si mateix com psicòpata, coneix a Alyssa, una noia que en paraules d'ella: "odia a tothom". Tant James com Alyssa van al mateix institut i tenen una vida aparentment infeliç. Alyssa coneix a James després de discutir amb les seves amigues i comencen una relació d'aparent festeig. La personalitat de James atreu a Alyssa mentre James solament pensa en com mataria a Alyssa. 

Podeu llegir l'article de Pep Prieto aquí: La crua adolescència

3.'Stranger Things'. Ciència ficció

Strangers Things, sèrie nord-americana coproduïda i distribuïda per Netflixcreada per Matt Duffer i Ross Duffer. 

La història arranca quan Will Byers, de 12 anys d'edat, després de passar el dia jugant amb els seus amics a "Dungeons & Dragons", desapareix misteriosament en tornar a casa. La seva mare, Joyce, desesperada, comença la cerca de Will (Noah Schnapp), mentre el cap de policia Hopper investiga pel seu compte. Poc després de la desaparició de Will, una misteriosa nena anomenada Eleven (Millie Bobby Brown), amb estranyes habilitats apareix en una hamburgueseria de la localitat. Però, en el desenvolupament de la recerca descobriran que no solament hauran d'enfrontar-se a una misteriosa organització del govern, sinó a sinistres forces que planegen devorar-los a tots.

També podeu llegir un altre article de Pep Prieto aquí: 'Stranger Things' ens representa.

4.‘Manhunt: The Unabomber’. Drama. 

Manhunt: The Unabomber és una sèrie televisiva dramàtica nord-americana creada per Andrew Sodroski. L'agència del FBI assigna al perfilador i analista de conducta James "Fitz" Fitzgerald (Sam Worthington) per ajudar-los a localitzar al terrorista anomenat Unabomber (àlies Terrorista d'Universitats i Aerolínies), un home que comença a sembrar el terror a final dels anys vuitanta quan envia paquets bomba motivat per la seva anàlisi de la societat moderna tecnològica. Fitz s'obsessiona pel cas fins al punt de conèixer al personatge que persegueix més que a si mateix i havent d'enfrontar-se als propis agents que ho van unir al cas. 

5.‘Dark’. Ficció/ Viatge en el temps 

Una sèrie alemana original de Netflixcreada per Baran bo Odar i Jantje Friese.

Després de la desaparició d'un jove, quatre famílies desesperades tracten d'entendre qué ha passat a mesura que van desvetllant un misteri que abasta tres dècades. Saga familiar amb un gir sobrenatural, Dark se situa en un poble alemany, on dues misterioses desaparicions deixen al descobert les dobles vides i les relacions esquerdades entre aquestes quatre famílies. A partir de 2019, la història aviat s'estendrà per incloure històries en 1986 i 1953 a través del viatge en el temps, ja que certs personatges prenen consciència de l'existència d'un forat de cuc en el sistema de coves sota la planta d'energia nuclear local.

Podeu llegir l'article de Pep Prieto sobre aquesta sèrie: ‘Dark’, una esplèndida faula sobre la família, la vida en comunitat i les paradoxes temporals.