La 46a edició de Filmets Badalona Film Festival combinarà el format presencial i el format en línia del 16 al 25 d'octubre amb una programació formada per uns 300 curtmetratges. Tots els curts de la Secció Oficial es podran veure de forma gratuïta a la plataforma Festhome. En aquesta edició, Filmets dobla enguany la quantia econòmica del premi a la Millor Pel·lícula, que passa de 2.500 a 5.000 euros. La 46a edició inclourà tres sessions presencials al Teatre Zorrilla de Badalona i dos més a l'Institut français de Barcelona. Les sessions presencials seran també d'accés lliure i gratuït, però caldrà registrar-se. El lema d'aquesta edició es Sempre ens quedarà FILMETS.

Seguint el protocol de seguretat marcat per les autoritats sanitàries arran de la pandèmia de la Covid-19, les persones que vulguin assistir a les sessions presencials a Badalona, a Barcelona i a Sant Boi de Llobregat s'hauran de registrar prèviament a la pàgina web www.festivalfilmets.cat.

La plataforma digital Festhome oferirà totes les sessions del festival Filmets des de les 00.00 del 17 d'octubre i fins a la mitjanit del divendres 23. Com ha explicat l'organització, l'espectador es podrà fer sessions a la carta.

L'edició de 2020 de Filmets es presenta amb una novetat destacada I és que el premi estrella del festival, el premi a la Millor Pel·lícula, dobla el seu import en metàl·lic que passa de 2.500 euros a 5.000 euros.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat