La reconeguda actriu nord-americana Uma Thurman és a Catalunya aquests dies. No ha vingut de visita, sinó per participar en el rodatge del nova pel·lícula de Rodrigo Cortés a Terrassa. Tot i el ritme frenètic de la gravació, l'actriu, a qui es recorda sobretot pel paper de Mia Wallace a Pulp Fiction, també ha tingut temps per a l'oci. Ahir se la va poder veure a la biblioteca de El Born Centre de Cultura i Memòria, on va comprar dos exemples en anglès del llibre Victus, d'Albert Sánchez Piñol, segons ha informat La Vanguardia.

D'altra banda, Thurman també va adquirir altres llibres, concretament infantils, sobre Gaudí i la Sagrada Família. Segurament per la seva filla petita, la Luna. A més, com a curiositat, va comprar English is not easy, un llibre manual per a aprendre anglès que, com l'obra de Sánchez Piñol, ha estat molt venut a Catalunya.

Thurman, fitxatge estelar

Uma Thurman és el flamant últim fitxatge de Rodrigo Cortés per a l'adaptació de Down a Dark Hall, una novel·la de suspens de Lois Duncan. La reconeguda actriu donarà vida a la director d'una escola femenina que amaga rere els seus murs uns secrets terribles.