No fa falta tenir molta imaginació per saber què en pensa Bertín Osborne de la Policia Nacional, de la Guàrdia Civil i dels cossos de seguretat de l'Estat en general. Probablement, si pogués, els convidaria a tots, a tot el cos, a prendre finito i menjar pernil a les seves cases on fa els seus programes. Però per una vegada, el patriota presentador i cantant espanyol es va quedar a quadres pel que va haver de sentir en contra d'aquests cossos policials. I al seu propi programa que presenta a Canal Sur, El show de Bertín.

bertin sevilla
Bertín Osborne i El Sevilla / Canal Sur

Per xou, però, la manera com una convidada va ensorrar tant la Policia com la Guàrdia Civil, davant l'estupefacció de Bertín Osborne i la indignació de Miguel Ángel Rodríguez, 'El Sevilla', de los Mojinos Escocíos. Cada divendres, a les 23h de la nit, Osborne i els convidats i col·laboradors, debaten sobre diferents temes. I aquesta setmana, una de les convidades va ser Vicky Martín Berrocal. L'actriu, empresària, dissenyadora i socialité andalusa va parlar clar i va dir què li provoca a ella la Policia: "¿Tú sabes con quién me encaro yo? Con la Policía". Osborne i El Sevilla, indignats: "Pero Vicky... Un aplauso a todos los policías que nos están viendo". Con la iglesias hemos topado. O con la Policía. Ja se sap que a les espanyes, dir res negatiu en contra d'ells, és com un sacrilegi. Així que imaginin què va suposar que qui ho digués, fos algú com Martín Berrocal: "No puedo con ellos. Sé que hacen una labor maravillosa, pero no los soporto, no puedo con ellos. Me paran, y ya solo el 'Buenos días, ¿qué tal?', me entra como un veneno.... nada más verlos. No sabes lo que me entra. Se inventan las cosas que te piden. Les tengo una cosa que no puedo...":

Recordem que en plena pandèmia, Bertín Osborne va posar-se la capa de defensor de la pàtria i va dir, copa de vi en mà: "No estoy aquí para criticar a nadie ni a nada, porque ya habrá tiempo de pedir responsabilidades a todos aquellos que hayan hecho de esta pandemia una catástrofe. Cuando ves a la Guardia Civil y a la Policía Nacional, intentando evitar que nos contagiemos y arriesgando su salud, eso demuestra que somos un país grande. Viva la Guardia Civil, vivan las Fuerzas Armadas, viva el Rey y viva España". Chim pum. Bravo per Martín Berrocal per dir on va dir el que molts ciutadans pensen. La cara de Bertín Osborne, tot un poema. Somriure neguitós, incredulitat i probablement, mossegant-se la llengua, i deixant que sigui El Sevilla el que s'escalfi la boca i el que s'indigni i faci la rosca a la Policia: "Posiblemente ellos tampoco te soporten a ti. Un saludo desde aquí a todos los policías. Si me veis a mi en el coche de Vicky, ustedes decidís a quien tienen que multar. Os quiero, policías municipales, Guardia Civil, policías nacionales, os quiero a todos".