Dimecres més mordaç que mai el que es va viure al programa Està passant. Ja es veia venir que Toni Soler i companyia tenien ben esmolat l'enginy, a jutjar pels tuits que va anar escrivint el director i presentador del programa durant tot el dia. Especialment, després de la compareixença del diputat de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, quan va titllar els castells catalans de "puñeteros".

ple comisio drets civils i politics Carrizosa Ciutadans - Sergi Alcazar

Sergi Alcázar

Arribada l'hora del programa, Toni Soler i companyia van carregar de manera sublim contra d'altres protagonistes de les darreres hores. Alguns, com Antonio Jiménez, presentador del programa El cascabel a 13TV, ja són una caricatura en ells mateixos, però tot i així, els guionistes del programa van ser capaços de treure-li punta i fer un gag brillant. Van posar un fragment del seu caspós programa on es veia el presentador pronunciant una paraula en anglès, "milk". Ocasió d'or per recordar l'altra vegada en que Jiménez va dir una altra paraula en llengua anglosaxona, "face"... Massa temptador per Toni Soler i companyia, que van provocar l'ovació del públic:

Però encara quedava saber com tractarien el lamentable vídeo amb el que Xavier García Albiol debutava a la seva campanya a l'alcaldia de Badalona. Aquell en que apareix en el llindar de la porta d'un pis del barri de la Salut enfrontant-se a uns okupes i dient-los-hi: "No es pot entrar als pisos saltant per patis i finestres. Si hi ha cap merder amb els veïns tindrem un problema".

Què van fer a Està passant? Recrear la seqüència. Però on abans només es veia Albiol i no els seus interlocutors, els okupes, ara hem descobert que aquests tenien la cara de Soler, Jair Domínguez i Òscar Andreu:

No sabem si Albiol aconseguirà el seu propòsit de tornar a ser alcalde de Badalona. Però que en el camí donarà grans tardes de glòria a Toni Soler i companyia, està més que demostrat.