Preguntes freqüents ha perdut el lideratge que tenia des de fa moltes setmanes en no poder competir contra un partidàs com la Copa del Rei. El Barça aconseguia el títol i així es veia a TVE, tot i que amb una manipulació que ha estat molt criticada. La cadena catalana era conscient que la nit d'aquest dissabte era futbolera, amb la qual cosa van optar per parlar de futbol i també de monarquia.

La samarreta de Laura Rosel ja ho evidenciava, amb un dibuix de Leo Messi d'esquenes amb una corona al cap. Una idea rodona i una picada d'ullet al teleespectador, barrejant la figura del Rei amb el Barça mentre Felip VI rebia una sonora xiulada.

El programa començava, per això, parlant sobre Joan Carles I. Molt s'ha escrit sobre la incalculable fortuna que tindria amagada, fent-ne un petit resum per contextualitzar unes declaracions del periodista Carlos Enrique Bayo. Va assegurar que la relació amb la seva amant Corinna també va ser molt intensa en el terreny dels negocis, i és que s'haurien repartit les comissions  dels negocis que van fer plegats amb les monarquies del Golf. Un Rei que no ha estat investigat en destacar-se després del 23-F com el salvador del país: "El van blindar amb aquesta coartada perquè no se'l pogués tocar".

Aquests negocis amb l'Aràbia Saudita segueixen sent ara molt polèmics. Jordi Barbeta va preguntar-se què es gasta el govern espanyol en armament, mentre que un extinent de l'exèrcit de terra, Luis Gonzalo, va voler explicar com està la situació: "Espanya no només ven armes a Aràbia Saudita, sinó que també ven munició. Espanya ha format pilots d'Aràbia. La cooperació entre Espanya i Aràbia és molt important i darrere d'aquests llaços hi ha la monarquia".

Però aviat van deixar de banda aquest tema, començant una dura entrevista amb Javier Martínez, el pare del nen assassinat durant els atemptats del 17-A a Barcelona que va abraçar l'imam de Rubí. Va confessar a Rosel que anava a plató perquè necessita parlar i fer alguna cosa per poder viure. Un testimoni que posava la pell de gallina. Des d'un principi va aplaudir com van actuar els Mossos i la Guàrdia Urbana: "Vaig demanar als Mossos d'Esquadra de Rubí si em podien acompanyar a fer les gestions, perquè no em veia amb cor de conduir. Em van acompanyar i sempre han estat amb mi. De la mateixa manera, vaig voler conèixer els membres de la Guàrdia Urbana que van acompanyar el meu fill a l'hospital, per donar-los les gràcies per intentar salvar la vida del meu fill".

La culpa de l'atemptat, segons Martínez, la tenim tots: "És geopolítica, és el món sencer. Està implicat tothom en això. Totes les persones. Tots som responsables dels atemptats".

També van comptar amb la visió de David Torrents, un Mosso d'excedència. Ell va voler fer una crítica generalitzada, demanant que s'entengui les víctimes més humanament: "A Catalunya no hem fet dol, hem patit un atemptat i hem tingut víctimes. Com a societat tenim dret a exigir als polítics que ens permetin fer aquest dol". 

Pilar Rahola va participar en la conversa, mostrant-se molt afectada davant del testimoni de Javier: "El seu dolor ha de servir perquè les víctimes no pateixin el doble calvari: el de la mort i el de la insensibilitat. Hem de transformar el dolor que no han pogut cosir en una cosa positiva per la societat. Com podem abandonar les víctimes d'aquesta forma?".

I aquí van canviar radicalment de tema, passant al partit de Copa del Rei i les xiulades. La polèmica ha envoltat el partit des que es va saber que seria TVE qui l’emetria en exclusiva, tenint-ne tot el poder i podent manipular fàcilment. Les expectatives es van complir i van haver-hi molts xiulets mentre TVE apujava el volum de l’himne.

El periodista Joaquin Lluna va mostrar-se content en assegurar que la gent ha pogut xiular, mentre que el president de Drets Cat, Sergi Blazquez, va queixar-se que la repressió continuï en treure's les bufandes grogues a la gent.

Aquí s’iniciava un debat, amb Jordi Costa, periodista esportiu, explicant que la història del Barça i la política han anat lligades. I Sixte Cadenas, membres de societat civil catalana lamentant que s’hagi utilitzat el Barça per fer política.

Un programa ben farcit que va acabar fent un 15,5% de share. Gens malament tenint en compte la competència que tenia.