Pipi Estrada, de polèmica en polèmica. Després de 40 anys de dilatada carrera als mitjans de comunicació, el periodista esportiu ha aconseguit centrar més l’atenció pel seu paper de polemista i pels escàndols lligats a la seva vida íntima que no pas per la seva faceta de comentarista de l’actualitat futbolística. Una circumstància que ja és habitual pels espectadors. Però de vegades es passa de la ratlla, com en el vídeo masclista on apareix humiliant una noia i que aquest dimarts a la tarda ha començat a circular a través de les xarxes socials.

pipi estrada gtres

GTRES

Les imatges no són actuals sinó del 2017, i es van gravar a Mojácar, a la província andalusa d’Almeria, a primera hora del matí després de tota una nit de festa. En elles s’hi pot veure un Pipi més exaltat del que és habitual, agafant per la cintura i pels braços una jove, una vegada i una altra, fent gestos sexuals, simulant que li practica sexe oral i estampant-li un petó a la boca mentre les persones que hi ha al voltant no paren de riure. El vídeo és aquest:

En qüestió d’hores, l’escena ha esdevingut viral a la xarxa i ha convertit Pipi Estrada en trending topic entre un mar de crítiques.

No és el primer cop que el periodista asturià és al punt de mira per una controvèrsia d’aquest tipus en els últims mesos. Al desembre, algú va filtrar un àudio molt explícit on feia tota mena de comentaris pornogràfics a una dona. En aquella ocasió ho va negar tot i va assegurar que no era ell, sinó uns hackers que li havien falsejat la veu. Ara ho té més difícil per desmentir el vídeo perquè hi surt clarament la seva cara.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat