A la meravellosa pel·lícula El jovencito Frankenstein de Mel Brooks, cada cop que la mestressa de claus deia en veu alta el seu nom, Frau Blucher, els cavalls renillaven neguitosos. Mirin:

Recordant aquest film, hem arribat a la conclusió que Pablo Casado deu tenir complex de cavall i que probablement pensi que si diu una paraula en veu alta començarà a fer sorolls estranys amb la llengua i la boca davant dels periodistes.

O això, o és tan ridícul, grotesc i esperpèntic el líder del PP que deu pensar que si diu en veu alta la paraula teta, es desintegrarà o el que és pitjor per ell, els seus votants deixaran de votar-lo.

pablocasadoblanco 272875431 511445463632348 1922729227742028745 n

Pablo Casado / @pablocasadoblanco

El nom amb majúscules d'aquest cap de setmana, Rafa Nadal a banda, ha estat el de Rigoberta Bandini. La cantant catalana va quedar a les portes de representar Espanya al proper festival d'Eurovisió perquè els senyors del Benidorm Fest van ficar els peus a la galleda amb el vot del jurat, que va preferir Chanel.

Una oportunitat d'enviar a Eurovisió una cançó i una proposta diferent, atrevida, original, reivindicativa i impecable com el seu "Ay, mamá". Una ficada de pota per part de l'organització gairebé tan gran com l'enorme pit que presidia l'actuació de Bandini i els seus acompanyants:

Tot i no guanyar, Rigoberta Bandini ja ha guanyat. El seu tema és més que un hit, és un himne que no et pots treure del cap i que té una lletra meravellosa que diu molt. Tothom amb dos dits de front s'emociona cridant i cantant una frase que ja ha passat a la història: "No sé por qué dan tanto miedo nuestras tetas. Sin ellas no habría humanidad ni habría belleza".

Teta. Quatre lletres. Una paraula ben senzilla. Doncs resulta que a Pablo Casado, no sabem si li fan tanto miedo els pits de les dones, però el que sí és segur és que el que li fa por és dir aquesta paraula en veu alta. Esperpent d'eufemisme davant dels periodistes analitzant el que ha passat aquest cap de setmana, tal i com destaca el diari Huffington Post.

pablocasadoblanco 142418974 1406192846385712 3440036610390196971 n

Pablo Casado / @pablocasadoblanco

"Yo les diría a los ministros de Podemos, que hoy han hecho unas declaraciones un tanto pasadas de vueltas,... la ministra y la secretaria general de Podemos, sobre... eeeemmm,... bueno, dicen que una canción, pero vamos,... hablando de..., del cuerpo de las mujeres"...

Ay mamá, que canta Rigoberta Bandini. Ay Pablito, que diríem nosaltres..

La xarxa el destrossa per ridícul: