Toni Soler, Jair Domínguez i Òscar Andreu, junts a TV3. Plegats eren Els tres mosqueters, el Trío Calaveras, Les tres bessones... fins que, al mes d’octubre, l’Òscar va decidir que havia arribat l’hora d’abandonar l’Està passant. El buit al programa va resultar enorme i encara ara no li han trobat un substitut.

oscar andreu esta passant

TV3

Però ara aquest forat s’ha tornat a omplir. Almenys durant una estona. L’Està passant va arribar ahir al seu programa 300 d’emissió i el regal més inesperat va arribar amb la forma d’un pastís. En Toni i en Jair estaven a punt d’apagar les espelmes quan, de cop, l’Òscar va sortir de sota la taula, amb el tortell enganxat al cap.

Si algú té algun dubte, l’Òscar Andreu no té pensat tornar a treballar a l’Està passant, i només hi va anar per fer una sorpresa a l’equip i a l’audiència. El motiu? L’humorista està molt a gust treballant amb l’Òscar Dalmau: “Tinc un plató més gran, una mica més de públic, treballo un dia a la setmana i allà, per sortir, no he de tenir el cap en flames”. I ja té raó. Les bengales i la moqueta sintètica, mala combinació: podria haver acabat com Joana d’Arc, diuen.

oscar andreu pastis

TV3

Després de 300 programes, Està passant es consolida com un dels espais més vistos els vespres a Catalunya. Ahir, 414.000 espectadors i un imponent 18,1% de quota de pantalla.