Mar Flores és una de les cares més reconeixibles de determinat món dels famosos: madrileny, d'altes esferes, de títols nobiliaris, de marits multimilionaris i dones espectaculars, fotogèniques, meravelloses i no sempre autèntiques. Són les famoses d'Antena 3 i no de Telecinco, les de classes social alta: la Preysler, Paloma Cuevas, Esther Doña... No apareixen als realities, no donen entrevistes, no tenen més ofici que mantenir-se esveltes, fotogèniques i somrients. Famoses potser per la condició de "mocatriz" (modelo, cantante y actriz) que van a les zones VIP i acostumen a enamorar-se d'homes més grans i més rics. Algunes tornen a la TV. És el cas de Mar Flores que va fitxar com a col·laboradora fugaç del magazine Y ahora Sonsoles. Ja no segueix. Amb tenir telegènia no n'hi ha prou per fer tele.

Mar Flores Antena 3
Mar Flores Antena 3

Amb Sonsoles Ónega, Mar Flores en la seva esplendor: ben il·luminada, ben maquillada, ben pentinada i mai massa de prop. És una de les senyores més elegants d'Espanya, Instagramer de 54 anys, inhabitual i molt necessària. El seu compte el segueixen 260 mil persones, no semblen moltes però té mèrit: són persones adultes. Instagram és un fenomen juvenil, com demostren els 27 milions que segueixen Ester Expósito. Mar Flores té un Instagram meravellós i trampós. La seva última publicació és amb un vestit vermell espectacular al Festival de Sant Sebastià. Les fotos són difoses, amb un photoshop excessiu, per sortir-hi afavorida:

EN Blau ha tingut accés a les fotos originals del mateix acte, i no tenen res a veure. Mar Flores va anar al Festival amb la cara infladíssima, sense arrugues, desfigurada, semblant una altra persona, amb aquella mirada de gat característica habitual de les injeccions d'àcid hialurònic i bòtox. Encara no li havia baixat la inflamació i són fotos on no sembla ella. Mar Flores retocada per la cirurgia és com totes les persones mal operades, homes o dones: un gran error.

Mar Flores parece otra GTRES
Mar Flores sembla una altra GTRES
Mar Flores nueva cara 2023 GTRES
Mar Flores nova cara 2023 GTRES
Mar Flores en Donosti GTRES
Mar Flores a Donosti GTRES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mar Flores (@marflores_mar)

Instagram i la realitat, res a veure. És incomprensible com algú d'una bellesa excepcional no es refia del pas del temps. No hauria d'haver-se tocat la cara i els morros. La model i empresària n'és conscient i a l'hora de penjar les imatges al seu Instagram les falsifica. Succeeix que hi ha usuaris de la xarxa que se n'adonen com EN Blau i pengen a Instagram les dues fotos de costat, la real i la d'Instagram, falsa del mateix dia. I deixen en evidència que la xarxa de les vanitats és un pou de mentides:

De tots els comentaris a "Belleza falsa" un la clava: "La conclusión es que el tiempo es inexorable y que no hay que confiar en lo que se ven en las revistas ni en las redes sociales. Está estupenda en la versión más natural pero aparenta los años que tiene. En la que tiene filtros no, y eso hace que las mujeres menos seguras de sí mismas anden mortificadas por unos estándares inexistentes: eso es lo insano". No es pot afegir ni una coma.