Un dels grans misteris de la Humanitat segueix sent l'edat real de Makoke. Ella en confessa 50 anys pèro segons va destapar EN Blau en té 55. Aquest estiu ha trobat l'amor a alta mar amb un capità de vaixell més jove. Telecinco traeix la seva col·laboradora i rebenta tot: dona nom, cognom, professió i dades del nou nòvio que substitueix Kiko Matamoros al cor i al llit de Makoke.

makoke vaixell GTRES

Makoke aquest estiu a Evivissa, GTRES

Al programa on treballa Makoke, Viva la vida, treuen el seu amant de l'armari de l'anonimat: "Es Javier Berrio, tiene unos 40-45 años y es del barrio de San Jorge de Pamplona. Javi trabaja como capitán de barco en Ibiza. Se conocieron en julio y se han pasado el verano surcando el mar".

javier berrio t5

Viva la vida, Telecinco

makoke i novio mariner GTRES

Makoke i Javier a la proa d'un vaixell a Eivissa, GTRES

El programa dona detalls "Javi es un chico moreno, con tatuajes en el pecho y en los brazos, de entre 40 y 45 años y mide 1'80. Lo siento Makoke". El programa ho explica tot i Makoke protesta "No tiene ni redes sociales, es un personaje anónimo. No entiendo que déis nombre, apellidos y todos los datos que habéis dado. No tengo obligación de confirmarlo. No es mi novio. No sé ni lo que es. Llevamos desde julio. Al principio es difícil ponerle nombre. Lo conocí por un amigo en común. Es estupendo".

makoke viva la vida t5
 nena t5

Makoke mira el seu nòvio a la tele, Telecinco

Tot i no tenir xarxes socials, Telecinco l'ensenya amb cabell llarg, curt, rapat, amb barba, sense, amb ulleres i amb una nena. Si no és nòvio li ha anat bé l'apanyo a Makoke. Li ha alegrat l'estiu: jove, catxes i amb barco. Què més es pot demanar.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat