L’èxit rotund de Las cloacas de Interior ha dut TV3 a allargar la vida del documental a la televisió pública.

Aquest dissabte 22 de juliol, TV3 tornarà a emetre en prime time (21:55) el film que mostra les maniobres ocultes del Ministeri de l’Interior contra els dirigents independentistes, després d’obtenir un històric 30,1% de share a l’emissió del passat dimecres. En nombres absoluts, la mitjana d’espectadors va ser de 766.000, i un total d’1.248.000 va connectar en algun moment amb el documental.

Així, els que no van poder veure'n la primera emissió -o que vulguin repetir-, tindran l’oportunitat de fer-ho aquest dissabte a la cadena pública. Ells, a més dels que vulguin veure’l a la carta des de qualsevol punt del món. Abans, hi havia hagut queixes perquè només era possible de fer-ho des de Catalunya.

TV3 ha insistit que “sempre que es pot” s’amplien els drets digitals dels continguts a fora del país, per tal de “garantir-ne la màxima difusió” als espectadors, independentment del lloc on es trobin. 

La cadena catalana a banda, aquest divendres GOL ha anunciat que projectarà el documental obert a tot l'Estat el proper dilluns 24:

Serà el primer cop que el conjunt de telespectadors espanyols podran veure el documental. GOL, cal recordar-ho, forma part de Mediapro, la productora que s'ha encarregat de Las Clocas de Interior.