Quan el candidat a l'alcaldia de Barcelona pel PP, Josep Bou, parla, puja el preu del pa. Cada vegada que aquest inclassificable candidat obre la boca, alguna de grossa en diu. Les xarxes tenen posades una alarma als seus mòbils per quan Bou va a algun acte, dona alguna conferència o participa en alguna entrevista. Ara, aprofitant aquest 8 de març, ha començat a enumerar diferències i semblances entre els homes i les dones. Si us plau, que algú li digui que comenci a deixar guardadetes en un calaix les generalitzacions.

Josep Bou alcaldia PP

Hi ha dones serioses, alegres, extravertides, tímides, impertinents, amables... Hi ha dones que són un caos i dones que ho tenen tot controlat. N'hi ha que s'emocionen amb facilitat i n'hi ha que no els cau una llàgrima ni que ho vulguin. En definitiva, hi ha tants caràcters diferents com dones hi ha el món. Igual que els homes. No pel fet de ser d'un gènere determinat els homes i les dones tenen unes característiques concretes de maneres de ser. Però ell ha tirat de tòpics.

josep bou pp   captura

"Es verdad que creo que tenemos algo más de ingenio y de bravura que las mujeres, pero nos administramos peor, no tengo ninguna duda. Hay amas de casa que se administran mejor que los empresarios", ha assegurat un Bou que ha tret pit dient que a la seva empresa el 80% són dones i el 20% són homes: "Esto es asín, esto es asín. Créanme, porque se lo han ganado". El polític després ha afegit: "Quizás la mujer tiene cosas que nos superan a los hombres: el saber, el tratar , el vender... Ustedes son más simpáticas que los hombres, que somo un poco más serios. Y esto es muy bonito. Que nadie se lo tome a mal, pero ustedes son la alegría"... Chim-pum. I s'ha quedat tan ample. Ustedes son la alegría. Tot un filòsof. La xarxa encara s'estira els cabells:

Diu Bou que els homes tenen més enginy que les dones... Seguint el seu patró, queda clar que aquest Arturo Fernández a la catalana és l'excepció que confirma la seva regla.