Segueixin les xarxes socials de Jaume Freixes. Paga molt la pena. El magnífic periodista de TV3 acostuma a mullar-se i diu a les coses pel seu nom. Però quan comenta fets menys transcendentals, també fa troballes delicioses.
A cals Freixes han fet una nova adquisició. S'han comprat una màquina d’envasar al buit, "ideal per guardar el menjar q sobra". Una solució per no tenir la nevera plena de tuppers i poder guardar al congelador les restes dels àpats que preparen a casa. La sorpresa, però, ha arribat quan han envasat el primer paquet de menjar que sobrava, no pel contingut en sí, unes mongetes, sinó per la curiosa i peculiar forma que ha adoptat la bossa en fer el procés d'envasat: "Un mapa de Catalunya de mongetes".
Ens hem comprat una màquina d’envasar al buit ideal per guardar el menjar q sobra... I el primer paquet que ha fet ha estat... Un mapa de Catalunya de mongetes !! 💪 pic.twitter.com/d3YtFdLLU7
— Jaume Freixes i Graells (@JaumeFreixes) August 30, 2020
La xarxa no ha deixat passar la troballa, analitzant-la amb tot luxe de detalls:
I la marca verda és Sitges, no?
— Enric Xicoy (@enricxicoy) August 30, 2020
Més cap al Maresme, potser... 😅
— Jaume Freixes i Graells (@JaumeFreixes) August 30, 2020
Quina manera de gastar diners!!
— Maria Palomé 🎗 (@mariapalome) August 30, 2020
Q va! Uns 30€... val la pena
— Jaume Freixes i Graells (@JaumeFreixes) August 30, 2020
El meu Segrià, ha quedat un mica escapçat 🤪
— GisValRoundVahle (@GisValRoundVahl) August 30, 2020
Més plàstic!😔
— Àngels Balanyà (@AngelsBalanya) August 30, 2020
però a canvi de no llençar menjar...
— Jaume Freixes i Graells (@JaumeFreixes) August 30, 2020
Es una máquina adoctrinada 🤣🤣
— Marga Puigtio🎗 (@MargaPuigtio) August 30, 2020
Seguirem atents als envasats de Freixes.