No són temps fàcils per María Teresa Campos. La veterana presentadora s’està recuperant de la isquèmia cerebral per la qual va estar ingressada a l’hospital i que li ha afectat a la visió dels dos ulls.

A més a més, durant aquestes setmanes tan dures no ha pogut comptar amb el suport de la seva parella, Edmundo ‘Bigote’ Arrocet, que ha estat un dels concursants de l’edició d’enguany de Supervivientes.

Precisament és l’humorista el culpable del nou disgust de Campos. Sandra Barneda va parlar amb ell a Connexión Honduras per recordar-li quina data era. 18 juny, dia on María Teresa Campos feia 76 anys. Malgrat els intents i les pistes de Barneda, Edmundo no va aconseguir recordar que era l’aniversari de la seva parella.

edmundo arrocet supervivientes

Fes click a la imatge per veure el vídeo

Visiblement avergonyit, Edmundo va demanar disculpes: “Per part meva no té solució. Ella sap que sóc súper despistat”. L’argentí li podrà demanar perdó presencialment a partir de la setmana que ve, ja que ha estat expulsat del reality després de concursar-hi durant dos mesos.