Abans que es tornin a tancar bars i restaurants durant uns dies, si és que les mesures urgents que es prenen els propers dies van en aquesta direcció, algunes celebrities han decidit fer-se un homenatge i prendre un tiberi suculent i opípar lanzando la casa por la ventana. És el cas de Diego Matamoros i la seva parella, Carla Barber, tal i com informa El Español.

diego matamoros i novia 2

Carla Barber i Diego Matamoros (@diegomatflo)

La parella està en plena efervescència del seu amor i la seva relació va viento en popa. El fill de Kiko Matamoros i la doctora Barber viuen una lluna de mel permanent i han decidit plasmar la seva felicitat en un àpat on no s'han estat de res. La parella havien d'anar fa un parell de mesos a l'emblemàtic restaurant Aponiente del prestigiós xef d'estrelles Michelín Ángel León, situat al Puerto de Santa María, Cadis.

aponiente

Restaurant 'Aponiente' (@angel_leon_aponiente)

aponiente angel leon 2

Restaurant 'Aponiente' (@angel_leon_aponiente)

aponiente angel leon

Restaurant 'Aponiente' (@angel_leon_aponiente)

Però un positiu per covid d'un dels treballadors va obligar-los a cancel·lar la cita. Finalment, el televisiu i l'exMiss Espanya van ser reubicats en l'agenda del conegut com el xef del mar, i aquest passat cap de setmana han pogut gaudir d'una experiència culinària de primer nivell.diego matamoros i novia

Diego Matamoros i Carla Barber (@diegomatflo)

Matamoros i Barber van degustar un menú farcit de productes frescos del mar, compost per cinc aperitius, 12 plats i dues postres. Durant gairebé tres hores la parella d'enamorats va posar-se les botes amb una oferta de productes que farien salivar qualsevol. Prenguin nota, però ja els avisem que si llegeixen això abans de dinar o sopar, els entrarà la gana. D'aperitius van menjar jalapeño de molusco, tortillita de camarón, cortadillo de sarda, canelé de huevas de lisa i verduras de boquerón. Després, la cosa va anar encara a millor: mahonesa, mantequilla de plancton, fiambres de lisa, bacon de corvina, salpicón de calamar, esencia de langostino, ostión a la marinera, caldillo de pescadilla, halofilas a la crema, tuétano de acedia, morcilla de puntillón i puchero de ortiguilla. I per postres, coco y miel de mar. Tot, maridat amb diferents vins blancs de la terra. Total, entre el menjar i el vi, un compte que per a molts, sonarà a l'ostión a la marinera que també anava en el menú, un ostión de 630 euros.

aponiente plat 2

Restaurant 'Aponiente' (@angel_leon_aponiente)

aponiente plat

Restaurant 'Aponiente' (@angel_leon_aponiente)

aponiente plat 3

Restaurant 'Aponiente' (@angel_leon_aponiente)

aponiente plat 4

Restaurant 'Aponiente' (@angel_leon_aponiente)

Matamoros i Barber acostumen a menjar-se a petons l'un a l'altre. Aquest cop, el que es van menjar va ser un tiberi espectacular no apte per a totes les butxaques. Una despesa, però, que si es té la sort de tenir un compte corrent amb molts zeros, com és el seu cas, paga la pena autoregalar-se: segur que l'experiència va ser inoblidable.