Ana Rosa Quintana segueix al peu del canó cada matí, al capdavant d’un programa líder d’audiència que segueix –i critica– el procés català ben de prop. Les discussions són una constant durant tota l’emissió, enganxant els teleespectadors. Ara estan d’enhorabona, i és que la cadena ha decidit ampliar la franja que ocupa, sent encara més llarg.

En aquest context, la madrilenya ha concedit una entrevista a Lecturas per comentar les seves novetats més recents. Obrint-se en canal i mostrant-se ben transparent, ha ensenyat com és d’espectacular el seu camerino per dins, un vestidor enorme amb desenes i desenes de parells de sabates.

Tretze anys després de començar amb el matinal, Ana Rosa ha assegurat que de jubilar-se, ni parlar-ne. Després de parlar meravelles de l’equip que la rodeja, ha volgut evidenciar que el seu èxit deriva de la bona sintonia que hi regna: “És un treball en equip i crec que crear bons ambients a mi se’m dóna bé. Molt mala cap no dec ser quan hi ha persones amb les quals porto, ja no només treballant, sinó també mantenint una relació d’amistat, més de 20 anys. Crec que la gent ha de treballar contenta. Vull que l’equip estigui motivat i em vegin com una companya més. Intento que no hi hagi distància entre els meus companys i jo”.

Amb 62 anys, encara veu molt de futur al seu currículum: “No em plantejo data de caducitat. Tinc una data de caducitat interna. Mentre segueixi tenint l’emoció, els nervis, les ganes i la il·lusió, seguiré”. Però la seva feina requereix de moltes hores, una responsabilitat que s’enfronta a una altra: la seva tasca com a mare de dos bessons de 13 anys. Per això han volgut preguntar-li, precisament, i ha assegurat que gràcies al seu marit poden ocupar-se’n.

Ana Rosa Quintana marido  GTRES

GTRES

“Entre el meu marit i jo ens responsabilitzem a mitges. Amb els meus horaris, hi ha quantitat de coses de les quals se n’ocupa Juan, i després jo intento estar a casa quan els meus fills arriben de l’escola. El cap de setmana, a partir de divendres al migdia, em dedico a la meva família”. El fill gran, de 31 anys, que va tenir amb el seu exmarit el també periodista Alfonso Rojo, podria convertir-la en àvia aviat. I ella ho està desitjant: “Segur que el dia que sigui àvia em tornaré boja. Però no m’hi fico en aquestes coses, quan arribi, arribarà. També és veritat que encara tinc nens petits... Però em tornaré boja, i si és una nena ja ni t’explico. Crec que són joves, han de viure la seva vida, és millor que esperin”.

Perquè, què fa Ana Rosa al seu temps lliure? Afirma que la gran majoria del temps la dedica als nens, però ara que ha deixat la productora torna a poder dedicar-se unes hores per ella: “Ara he tornat a fer ioga. Vaig un dia a la setmana a ioga i un altre a pilates. He recuperat aquest temps per a mi".

 

A post shared by Me encanta vivir (@anarosaquintana) on

Una entrevista ben completa en la qual ha evidenciat els seus desitjos de seguir donant-ho tot.