Georgina Rodríguez és notícia aquests dies després de l'estrena de la segona temporada del docusèrie 'Soy Georgina' a Netflix. La parella de Cristiano Ronaldo torna a mostrar la seva vida al públic al llarg de diversos episodis. I el cert és que actualment està entre el més vist de la plataforma. No obstant això, cap dels capítols no parla sobre el passat més ocult de Georgina.

Aquesta segona temporada segueix la línia de la primera quant que la seva família pràcticament brillava per la seva absència, al marge de la seva germana, els seus fills i Cristiano. Es coneix que des que Georgina va començar la seva relació amb l'exdavanter del Reial Madrid es van distanciar.

Tant la seva germana com algunes persones del seu entorn han parlat del documental i de la model. Encara que, com a bona part del documental, no han estat més que superficialitats. I és que si hi ha unes declaracions que aporten una mica més al vist en el docusèrie, és el que va explicar Rosario, una amiga de la mare de Gio.

Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo
Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo

Asseguren que Georgina amaga secrets del seu passat per por de ser rebutjada

Rosario va assegurar que Georgina amaga moltes coses al documental per por de ser rebutjada pel seu entorn. Sobretot per Cristiano Ronaldo. I és que si el portuguès conegués aquests detalls, probablement no s'hagués enamorat d'ella. "Ella té por que surti tot el passat complet", va dir Rosario a 'Socialité'.

A més, l'amiga de la mare no considera que la it girl estigui mostrant al documental la seva veritable imatge. Perquè el documental és una gran posada en escena. Un clixé del típic conte de fades en la que una nena del carrer arriba al cim per fer-se amb la gent més rica del món. Però segons Rosario, Georgina no és una ventafocs que en la seva infantesa va tenir moltes mancances. "Ella mai no ha tingut una manca de res perquè el seu pare s'ha encarregat d'això. Tot ho ha tingut ella. No li ha faltat mai de res", assegurava.

Una amiga de la mare de Georgina llisca que la seva mare es va dedicar a la prostitució

Però n'hi va haver més. Rosario també va parlar dels pares de Georgina, situant la seva mare en el negoci de la prostitució. La font va explicar que els pares de la model es van conèixer en un pub nocturn de Jaca "Jorge (pare de Georgina) tenia un club nocturn, un local fora del poble," va revelar, assegurant que la seva mare "mai no va deixar de treballar d'això". Sobre el seu pare va assenyalar que "hauria estat narcotraficant, però ha estat la millor persona que jo e tingut davant".