El Nacional

Plats catalans

Com es fa l'arròs amb galeres?

El Nacional
El Celler d'El Nacional

Els secrets per triar la millor ginebra

El Nacional
Pastissos

Galetes amb Nutella en un minut

El Nacional
Plats catalans

Com fer cargols a la llauna

El Nacional
el Celler d'el Nacional

Els 4 whiskies que recomana Meritxell Falgueras

El Nacional
Plats Catalans

Has tastat el xató de Vilanova?

El Nacional
El Celler d'El Nacional

Vins amb música

El Nacional
Plats catalans

Com fer la bomba de la Barceloneta

El Nacional
El Celler d'El Nacional

Triem un bon vi per l'aperitiu

El Nacional
Pastissos

Unes galetes que guanyaran l'Oscar

El Nacional
Calçots

Com fer la crema de calçots

El Nacional
El Celler d'El Nacional

Per fer una bona calçotada, no pot faltar un bon porró

El Nacional
Pastissos

'Cupcakes' de plàtan i xocolata

El Nacional
El Celler d'El Nacional

Ampolles de vi amb missatges

El Nacional
Plats catalans

Així es fan les llenties amb foie

El Nacional
Pastissos

Un pastís per als enamorats

El Nacional
El Celler d'El Nacional

Els vins per l'amor

El Nacional
El Celler d'El Nacional

Com sabem que un vi està fet malbé

El Nacional
Plats Catalans

Ja ha arribat la temporada de calçots

El Nacional
El Celler d'El Nacional

5 vins bons, bonics i barats

El Nacional
Plats catalans

Una papillota molt lleugera

El Nacional
El Celler d'El Nacional

Un bon vi dolç per acompanyar les postres

El Nacional
El Celler d'El Nacional

Consells per poder conservar el vi perfectament

El Nacional
Postres

Com fer una merenga sense gluten

El Nacional
GASTRONOMIA

Un wok amb un toc especial

El Nacional
El Celler d'El Nacional

Què passa amb la gent que no pot beure alcohol?

El Nacional
El Celler d'El Nacional

Què podria demanar per Reis tot un amant del vi?

El Nacional
EL CELLER D'EL NACIONAL

Minibar per sorprendre els nostres convidats

El Nacional / El Nacional
Celler d'El Nacional

Quines begudes no poden faltar al teu minibar aquestes festes

El Nacional / Roberto Lázaro
Celler d'El Nacional

Quin vi regalar per més de 30 euros

El Nacional / Roberto Lázaro
Postres

Una pera amb un farcit temptador

El Nacional / Mónica Pérez