Úrsula Corberó, la meravellosa 'Tokio' de La casa de papel, fa unes setmanes va plorar, i molt, quan es va acabar el rodatge de la sèrie espanyola més famosa dels darrers temps. Han estat moltes hores al costat dels seus companys, ja amics, moltes hores al costat de Miguel Herran, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Alba Flores, Pedro Alonso i companyia. Moltes hores vestida de vermell. Moltes hores emocionants que es resumeixen amb aquesta preciosa imatge al costat de 'Nairobi':
De moment, Netflix ja ha estrenat la primera part de la cinquena i definitiva temporada de La casa de papel. Els milions de fans que té a tot el planeta estan amb l'ai al cor per veure com es resoldrà i què passarà amb els lladres més emblemàtics de la televisió.
Ara, però, l'excel·lent actriu catalana ha tornat a emocionar-se i a deixar caure alguna que altra llagrimeta, però per un motiu ben diferent. Corberó, després d'un temps amunt i avall, rodant sense parar, per exemple, hits internacionals com Snake Eyes, ha passat uns dies a casa nostra. I no a qualsevol indret.
La intèrpret ha anat a posar-se les botes a un lloc majestuós, celestial, per on es troba, i especialment, pel que allà s'hi menja, el restaurant Els Tinars, dirigit pels germans Elena i Marc Gascons, on es pot gaudir de la millor cuina tradicional catalana i una més actualitzada, entre Llagostera i Santa Cristina d'Aro, camí de Sant Feliu de Guíxols.
En aquest indret paradisíac, Corberó ha tocat el cel amb la boca amb els plats espectaculars que s'ha cruspit. Ella, i el que semblen els seus pares, Esther Delgado i Pere Corberó, pel que se sent en un Stories d'Instagram. També els acompanyava un gosset, de qui la mare diu "tú estàs controlant aquí tot el panorama. Aixeca la cama".
El gosset no perdia fil del tiberi que els Corberó Delgado estaven gaudint. No sabem si la parella de l'Úrsula, Chino Darín, també va degustar la manduca, però segur que se li ha fet la boca aigua, com als fans de l'actriu, en veure el menú que s'han cruspit: arroset, marisc, peixet amb patatetes, xocolata o gelat. DE TRA-CA. Només veure-ho provoca enveja sana o que se't salti la llagrimeta, com ella mateixa escriu: "Lloro".
Després de la visita, el mateix restaurant li ha volgut agrair via xarxes socials:
Un plaer pel restaurant que algú com Corberó els visités. I segur que un plaer el de l'actriu en tenir al seu davant aquesta obra d'art en forma de plats.
Els milions de fans que té l'actriu a les xarxes socials, més de 23 milions, ja poden prendre nota. I si els seguidors de la sèrie estan tristos quan acabin de veure els capítols finals el proper mes de desembre, ja ho saben: a las penas, puñalás... O millor encara, a las penas, un tartar de gamba de Palamós amanida amb un salmorejo de gamba o uns raviolis de patata i llamàntol, rossinyols, tòfona d'estiu i suc de pollastre rostit.