Entre llàgrimes i dolor. Així és com Eugenia Martínez de Irujo, la filla petita de la difunta duquessa d’Alba, confessa que està començant la setmana. El motiu? La mort del seu gos a la carretera.

És el segon cop en mesos que Eugenia Martínez de Irujo plora desconsolada la mort d’una de les seves mascotes. El darrer mes de maig va morir el seu porc gegant, que es deia Bacon (un nom ideal, no m’ho negareu) i avui un cotxe s’ha emportat per davant la vida del seu gosset Calitin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy es un día tristísimo para mí... Tú Mi Calitin que has crecido en los brazos de mi ratón, tú que has sido sin ninguna duda el perro más bueno, más leal, más fiel, más cariñoso, bondadoso, quiero que sepas te vamos a echar muchísimo de menos, y aquí entre lágrimas y dolor te vamos a recordar siempre xq jamas volveremos a tener un perro como tú. Ahora estarás con mamá que te adoraba... Con todo el amor del mundo volveremos a estar juntos alguna vez mi Calitin❤️ Hoy a las 8.30 de la mañana son de esos días que me hubiera gustado que se parara el tiempo. En tu primer paseo un fatal accidente y un maldito coche nos ha dejado sin ti... Destrozada💔#perdonarsinocontestoperonotengoganasdenada #eugeniamartinezdeirujo

A post shared by Eugenia (@eugeniamartinezdeirujo) on

Ella mateixa ha fet públic l’accident a la xarxa: “Es un día tristísimo para mí. El perro más fiel. Te vamos a echar muchísimo de menos. Hoy a las 8:30 de la mañana un fatal accidente y un maldito coche nos ha dejado sin tí... Destrozada”. Eugenia Martínez de Irujo és una ferma defensora dels animals que es va casar amb un torero i amb qui va tenir una filla. A casa tenen un munt d’animals: gossos, porcs, ases... Afortunadament, ja fa anys que es va separar d’en Fran Rivera. No vull ni imaginar què hauria passat el dia que Eugenia hagués arribat a casa amb un brau com a mascota.

Quatre anys després de la mort de Cayetana, la duquessa d'Alba, els seus fills estan totalment enfrontats. El gran acusa els germans d'haver-se portat fatal amb la mare i diu que si fos per ells, "un perro tendría una tumba mejor". Ves a saber si encara pensa el mateix, ara que s'ha mort en Calitin.