Carlos Cuevas protagonitza ‘45 revoluciones’ a Antena 3, la sèrie sobre la indústria musical dels 60 que ha estat un dels grans fracassos de la televisió espanyola dels darrers anys. El capítol d’ahir a la nit va comptar amb un trist 2,4% d’audiència a Catalunya i un 2,9% a Espanya, ensorrat per una nova edició de ‘Supervivientes’ que fa números estratosfèrics (31,5% de quota de pantalla ahir al conjunt de l’Estat).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Esta noche hay nuevo capítulo de #45Revoluciones en Antena 3. #brangelina 📽🎸

A post shared by Carlos Cuevas (@carloscuevas) on

L’actor de Montcada i Reixac comparteix fotografies promocionals de la sèrie a les seves xarxes socials, però ni tan sols així remunta l’audiència. ’45 revoluciones’ està sentenciada i Carlos Cuevas tindrà l’oportunitat de treballar en altres projectes d’èxit, com quan va fer de Pol Rubio a ‘Merlí’ de TV3.

carlos cuevas david solans merli

TV3

Els fans d’en Carlos Cuevas no semblen massa interessats en aquesta sèrie però potser ho estan més amb les publicacions que l’actor fa a les seves històries d’Instagram. Com la darrera. L’artista, fent peses al gimnàs. Braços musculats, cabells esvalotats i el camal del pantaló ben aixecat, ensenyant cuixa.

 

La imatge d’en Carlos esbufegant mentre treballa els bíceps és del tot suggerent.