En Blau té una de les millors seccions de crítica de restaurant de la premsa catalana: Estrelles Miguelín. Però tothom que va a un bar amb el mòbil pot fer una d'aquelles fotos d'instagram glamuroses del plat car i acolorit per lluir cartera o fer com Empar Moliner, que denuncia que a un bar de Barcelona va demanar truita de patates amb pa amb tomàquet i li van servir això:

L'escriptora i col·laboradora de TV3, a qui acusen d'esbirra de la secta amarilla, ha volgut relaxar-se amb un plat humil i fàcil de fer, però la fotografia demostra que no hi ha ou ni tomàquet  sucat sinó una bírria de salsa pintada amb pinzell sobre un pa descongelat. La xarxa mata per defensar llaços grocs, la llengua catalana o TV3, però ai si toquen el sagradíssim pa amb tomàquet. Pantumaca motherfucka:

empar moliner TV3

TV3

Es torra una llesca gran de pa de pagès, es refrega tomàquet de penjar, se sala i s'hi aboca oli d'oliva. La recepta més fàcil de la gastronomia catalana que alguns unionistes pensen que és independentista. La truita serviria per tapar algun forat a la paret. Empar Moliner ho qualifica de "terror". Estrelles Miguelin d'En Blau recomana un altre local per un convencional pa amb tomàquet: El Celler. A Colòmbia es fa millor pa amb tomàquet que a segons quins bars de Catalunya.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat