Comencem una nova secció d'El Nacional, Pastissos. Per a aquesta nova secció comptem amb dues pastisseres, la Patrícia i la Cristina Díez Romero, de la pastisseria La Noria Bakery. Aquest primer pastís serà d'una temàtica molt especial, ja que estem a tocar del dia dels enamorats. Encara no saps què regalar a la teva parella? Res millor que fer-li aquest pastís de cor per sorprendre-la.
Què necessitem per fer aquest pastís? Molt fàcil: per a la base, mantega, sucre glacé, ou, farina, llet i extracte de vainilla al gust (per als més o menys dolços); i per a la crema: nata muntada i formatge d'untar. Ah! I moltes ganes de fer aquestes magnifiques postres amb molt d'amor.
La Patrícia i la Cristina Díez Romero són dues germanes que van deixar els llibres d'economia, turisme i dret per agafar-ne de rebosteria i començar una nova vida envoltada de dolços. Ja fa 3 anys que tenen la botiga oberta, amb molt d'èxit, i és molt coneguda pels seus pastissos temàtics de fondants i les seves cupcakes de diferents gustos, que són espectaculars.
Ingredients per a un pastís
Per a la base:
200 g mantega
125 g sucre glacé
1 ou
400 g farina
1 rajolí de llet
Extracte de vainilla al gust
Per a la crema:
250 g nata muntada
100 g formatge d'untar
70 g sucre glacé