L'única dona de la família del rei Felip que s'ha atrevit a denunciar públicament la prepotència de la reina Letícia es diu Marie Chantal Miller. Ha gosat perquè té la vida solucionada: és multimilionària. Aquest cap de setmana el Sunday Times ha publicat, com cada any, la llista dels més rics del Regne Unit. L'encapçala no la reina d'Anglaterra sinó l'amo de les indústries químiques Ineos, que posseix 21 mil milions de lliures. A la llista hi ha el Duc de Westminster al 10è lloc, un aristòcrata terratinent. Existeixen tres mètodes perquè la reialesa acapari diners: fer de comissionista, heretar dels avantpassats feudals o casar-se amb un ric. És el cas del nebot de la reina Sofia, Pau de Grècia, que es va casar amb la filla d'un dels homes que apareixen a la llista del diari dominical britànic. L'amo dels duty free de molts aeroports d'Amèrica i Àsia ha guanyat 476 milions aquest any. Una fortuna que recau en la seva filla: Marie Chantal Miller, l'enemiga pública número 1 de la reina Letícia.

Miller es va casar fa 23 anys amb Pau de Grècia en una cerimònia excessiva que li va costar al propietari de les botigues lliures d'impostos dels aeroports (on es compren colònies i whisky) 8 milions de dòlars de l'època. La filla d'un dels homes més rics del Regne Unit tenia el capritx de ser reina i com que el rei Felip preferia Eva Sannum , Miller es va conformar amb el seu cosí Pau, que ni regnava ni regnarà. La foto que encapçala aquesta notícia sembla un gag: el príncep Felip sosté la corona d'un regnat grec inexistent sobre el cap de Marie Chantal. La bíblia de les Cases Reials, la revista Hola, va haver de triar la foto gran quan el mateix dia coincidien, també és mala sort, dos casaments semi-reials. Entre una princesa també de fireta, Estefania de Mònaco, i els milions dels Miller, Hola ho va tenir clar:

portada hol,a miller

Miller va fer-se la seva pel·lícula: Mi gran boda griega, tot i que la família reial hel·lènica va ser destronada. Ara viu de rendes entre Londres i NYC i per distreure's té una empresa de roba per a nadons rics, com els nens Beckham o els Kardashian. Se l'espera el 26 de maig a la festa pels 50 anys de l'hereu de Dinamarca, on Letícia i Felip tenien previst assistir però a última hora els ha sortit un altre plan de dissabte: la desfilada de les forces armades a Logroño. És al matí i podrien volar a Copenhaghen però allò podria acabar en una lluita al fang així que es dona per fet que les dues cosines, Letícia i Marie Chantal no es retrobaran.

Les uneixen moltes coses: la mala llet, casar-se amb prínceps i la mateixa família grega però les separen moltes altres. Concretament les distancien 476 milions de coses, els milions de Chantal. Tu de qui ets: Team Letizia o Team Chantal?