Froilán i el seu món són un filó gairebé inesgotable de polèmiques. 'De casta le viene al galgo', és clar. És fill de Jaime de Maricharlar i nebot de l'Álvaro, no hi ha cap mena de dubte. És un jove de 21 anys que, una altra cosa no, però coneix el significant de la paraula 'hedonisme'. Festa, nit, i 'pibones', que diuen a Madrid. Aquí també coincideix amb l'avi, Joan Carles, el que Peñafiel diu amb carinyo "el foll....". El nebot del rei Felip VI manté una relació tempestuosa amb Mar Torres, hereva de l'imperi d'embotits El Pozo. Jamón, jamón. Multimilionària i amb nòvio de sang blava, Torres no té prou, i vol que la mirin. Molt. Tant que acaba d'obrir al públic el seu Instagram, amb l'esperança de ser la nova Dulceida. Una Dulceida, això sí, per a majors de 18 anys. Vaja, entre conilleta de Playboy i Paris Hilton 'cañí'.

Mar Torres novia Froilan 2 @martorress

Mar Torres novia Froilan 4 @martorress

Mar Torres novia Froilan 6 @martorress

Mar Torres nòvia Froilán @martorress

L'àlbum de fotos de la jove de 20 anys no mostra cap instantània amb la seva 'reial' parella, però sí que ensenya d'altres coses. Bàsicament, carn, biquinis, selfies suggeridors, posturetes sexy, festa i disbauxa. A Zarzuela deuen estar amb els ulls com a plats, després de trobar tot aquest material tan allunyat de la suposada discreció monàrquica, que en el cas de Mar i Froilán ni hi és, ni se l'espera. Torres, operadíssima per semblar Kim Kardashian, deixa ben poc a la imaginació, amb l'esperança de augmentar exponencialment els seus seguidors a Instagram. No pas per motius econòmics, és clar. Els diners a can Torres és una mena de càstig. Ella vol saciar d'altres necessitats amb aquesta exposició pública. 

Mar Torres novia Froilan 5 @martorress

Mar Torres novia Froilan @martorress

Mar Torres novia Froilan 7 @martorress

Mar Torres novia Froilan 8 @martorress

Mar Torres novia Froilan 9 @martorress

Mar Torres novia Froilán @martorress

Veurem quan dura el passi VIP que Torres ha lliurat a milions de potencials voyeurs d'Internet. Tito Felip i tita Leti potser tenen alguna cosa a dir de la que podria ser un membre més de la familia reial. Amb Carla Vigo ja ho van fer, tot i que finalment la jove va passar d'ells. I Torres també sembla de les que no volen amagar ni un pam de la seva vida.