La reina Letícia acaba de tornar d'un viatge per Hondures. Allà ha anat en tasques humanitàries, vestida amb un look impostat amb la pertinent armilla i botes Panamá Jack. Un cop arribada del país de centre Amèrica, la reina ha estat molt criticada per lluir escuts com si fos un hiperventilat de Vox.

felipe letizia mascarilla escudo españa GTRES

Felip i Letícia (GTRES)

Però a la monarca encara li xiulen les orelles pel seu darrer viatge. Alguns mitjans han parlat dels ridículs sacrificis que ha hagut de patir a Hondures, especialment a l'hotel, amb una discreteta habitació, havent-se de servir ella mateixa el menjar i, atenció... sense flors. Quin drama. Pobreta Letícia... Però ha estat un titular el que ha desfermat la conya:

Una notícia que ha provocat una mofa màxima a la xarxa, que no ha dubtat en ensorrar la dona de Felip després d'haver hagut de passar per un tràngol dificilíssim de superar com aquest. Allau de mems. Letícia, destrossada:

La princesa está triste. ¿Qué tendrá la princesa? La princesa no ho sabem. Però la reina, el que no té, són flors. Que s'aturi Espanya. Què més pot passar aquest 2020?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat