La reina Letícia es troba amb l’agenda oficial més plena que mai. Enmig de la crisi catalana, el rei Felip VI ha decidit cancel·lar els actes que tenia programats. I amb això, la seva dona està presidint-los tots ella sola.

Després d’uns enfeinats dies a Oviedo en el marc dels Premis Princesa d’Astúries, va posar rumb a Ginebra per assistir a una reunió a la seu de l’OMS. I d’aquí, a seguir treballant. Aquest dilluns ha començat la setmana fent entrega dels premis Rei Jaime I a València, una trobada entre representants d’economia, investigació i medicina.

La Reina ha sorprès incorporant tocs de política al seu discurs -en el qual ha parlat valencià-, aprofitant que el presidia ella per deixar clar que confia en el final del conflicte català: “Seguirem creixent com a país en una Espanya millor i més justa”. 

Aquesta és la segona vegada que Letícia ha de substituir el monarca en un acte, i per lluir-se ha escollit un sofisticat look. La Reina ha triomfat amb un vestit-abric blanc de màniga llarga i botons de Felipe Varela, i un gran cinturó metal·litzat a joc amb unes clàssiques sabates de saló.

Amb el cabell sense recollir, maquillatge natural i pocs complements, només les fines arracades de diamants han destacat en aquest solemne outfit.

Letícia premis València  GTRES

Reina Letícia premis València  EFE

Reina Letícia premis València 2  EFE

EFE

Un altre acte al que acudeix en solitari, representant la Corona i rebent aplaudiments. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat