El rei Felip ha tornat a l'activitat pública després de la quarantena. Continua mutis por el foro sobre l'abjecta carta que els militars li han enviat. Mentrestant, Letícia ha continuat amb la seva agenda, que fa molts dies que defensa en solitari. Dijous, amb un look esperpèntic veient tapissos. Un quadre on se li veia el vestit per sota de l'abric

leticia vestit abric 3

Letícia (@CasaReal)

Però aquest divendres la seva estilista deu continuar de baixa perquè la reina ha tornat a fer acte de presència amb un outfit que ha descol·locat més d'un. Letícia ha capitanejat una reunió de treball de la fundació espanyola Fundéurae, una trobada per impulsar el bon ús de l'espanyol als mitjans de comunicació. El que caldria, segons on, seria revisar no només com s'usa l'espanyol, sinó per dir-hi què. Perquè algunes bajanades són de traca. Però això és un altre tema.

abric leticia manigues3

Letícia (@CasaReal)

Pel look d'avui, descriu la revista Vanitatis que Letícia "ha hecho un popurrí con varias prendas que tenía en su armario desde hace años", com un abric de llana de Nina Ricci i que cada hivern li veiem posat des del 2015. "Tiene toda la pinta de ser muy calentito para enfrentarse a los 7 grados que había en Madrid a su llegada". Muy calentito, però que combinava molt malament amb el que duia sota, un dues-peces d'Hugo Boss... també de color gris. "Demasiado gris todo", diuen al citat mitjà. Especialment, per l'esperpent de veure com les mànigues sortien per sota de l'abric: "Aunque para muchos es algo habitual y no es un problema para que un look pueda seguir brillando, para otros es un auténtico espanto".

abric leticia manigues

Letícia (@CasaReal)

abric leticia manigues2

Letícia (@CasaReal)

Des d'En Blau, som clarament del segon grup.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat