WhatsApp posa solució a una de les grans fonts de problemes quotidians d'avui en dia. Pròximament, l'aplicació permetrà eliminar els missatges enviats de manera permanent, tant del xat de l'emissor com del xat del receptor.

Els primers que podran estalviar-se discussions per un missatge desafortunat seran els usuaris d'iOS. Segons avança WABetaInfo, la versió 2.17.1.869, que ara mateix es troba en fase de proves, ja inclou aquesta opció. Una vegada hagi superat l'etapa beta, l'opció passarà a estar disponible per tots els usuaris de WhatsApp.

En la nova versió, l'usuari podria seleccionar el missatge que desitja esborrar i, a banda dels tradicionals "respondre" o "reenviar", hi apareixerà una nova opció: "revocar". Només caldrà escollir-la, passar un segon diàleg de confirmació i... fet! El nostre receptor ja no podrà llegir mai aquelles paraules. Això sí, algunes fonts apunten que s'ocultarà el missatge, però s'informarà l'emissor i el destinatari que el remitent l'ha "revocat".

L'eliminació de missatges és una de les grans demandes dels milions d'usuaris de l'aplicació propietat de Facebook i sembla que cada vegada està més aprop de ser una realitat.