Es tracta d'un somni compartit per moltes persones però només alguns privilegiats poden dir que hi han anat. És l'espai exterior, fora de les fronteres del nostre planeta. Ara, una app et permet saber quantes persones es troben en aquests moments en un viatge espacial. Es tracta de People in Space (En català, Gent a l'espai), una aplicació disponible per a iPhone, iPad i iWatch

L'aplicació, que té un cost 2,99€, t'atorga la dada actualitzada de les persones que es troben a l'espai, a més dels càrrecs i la procedència dels tripulants. Fins i tot, l'app detalla quants dies porten a l'espai. Actualment, gràcies a l'aplicació, podem saber que hi ha sis persones fora del planeta: tres russos, dos nord-americans i un francès. També ens permet saber que tres porten 72 dies de viatge, mentre que els altres tres 43 i que la majoria (cinc) són enginyers de vol i només un és comandant.

D'altra banda, l'app també et permet accedir a fotografies i vídeos realitzats per les persones que viuen a l'espai exterior i t'informa de qualsevol canvi a través de notificacions. People in Space també ha habilitat un web amb el qual es pot accedir a part dels continguts.