Els telèfons intel·ligents s'han instaurat amb tanta claredat en la nostra vida diària que cada vegada són més els avantatges que es busquen a l'hora de comprar un nou terminal. La gamma alta de la telefonia mòbil és un exemple de constant evolució tecnològica i innovació. A la velocitat a la qual avancen els smartphones, l'ideal passa per trobar un mòbil amb prestacions capaces d'oferir una gran experiència durant anys.

En aquest aspecte, els telèfons de gamma alta més recents han buscat copar de pantalla gairebé tot el frontal del dispositiu per ser més atractius visualment i crear més immersió. Al seu torn, les càmeres són cada vegada més competitives, escurçant la distància respecte a les rèflex digitals. L'autonomia de les bateries, els processadors, fluïdesa, àudio o velocitat de connexió no deixen de millorar. Quins són els millors mòbils d'aquest estiu?

LG G6

LG ha fabricat un dels millors smartphones d'aquest any. El LG G6 és el seu vaixell insígnia pel 2017, amb un frontal cobert gairebé en la seva totalitat per una pantalla de 5,7 polzades amb resolució QHD (2K). El terminal ofereix una qualitat d'imatge excel·lent gràcies a la possibilitat de reproduir contingut amb HDR10 i Dolby Vision.

El processador és un Snapdragon 821, el qual ha deixat de ser el millor xip del mercat des de la sortida del Snapdragon 835, l'últim processador de Qualcomm amb què es vol abraçar la realitat virtual i aprofitar les càmeres duals que tan de moda s'han posat als dispositius més actuals. Precisament, en l'àmbit de la fotografia el G6 és un telèfon molt notable. El terminal permet treure partit del QHD capturant imatges amb una càmera dual de 13 megapíxels, mentre que disposa d'una de frontal de 5 megapíxels.

Samsung Galaxy S8

Una altra marca que ha apostat gairebé tot el seu frontal a pantalla ha estat Samsung. Amb el nou Galaxy S8 i S8 Plus, el gegant sud-coreà ha col·locat en el seu últim alta gamma una pantalla de 5,8 polzades per a la versió estàndard i 6,2 per a la prèmium, amb una resolució QHD lleugerament modificada. A més, el telèfon compta amb el processador més potent del mercat, el Snapdragon 835, i disposa de 4 GB de memòria RAM.

En l'apartat de la fotografia, el S8 és un dels millors en aquest camp. Compta amb una càmera posterior dual de 12 megapíxels i una de frontal de 8 megapíxels. També disposa de lector d'empremtes, reconeixement facial i d'iris, una bateria que disposa de la tecnologia de càrrega ràpida i resistència a l'aigua. Una de les novetats més importants del S8 és la incorporació de l'assistent virtual de Samsung: Bixby.

OnePlus 5

OnePlus torna a posar alt el llistó amb la seva última creació. El OnePlus 5 és un telèfon d'alta gamma fabricat en alumini i una pantalla de 5,5 polzades AMOLED amb una resolució Full HD. Disposa del Snapdragon 835, al qual s'afegeixen 6 GB de RAM o 8 GB, segons la versió, i que el converteixen en un dels terminals més potents i amb millor rendiment del mercat. A més, disposa d'una càmera de 16 megapíxels que ofereix uns resultats excel·lents, encara que no destaca per aquest apartat.

oneplus5

HTC U11

Sense cap dubte, un dels millors smartphones de 2017. El HTC U11 disposa d'una pantalla de 5,5 polzades amb resolució QHD, amb un marc acabat en alumini i una part posterior de vidre. El telèfon munta el Snapdragon 835, amb la qual cosa disposa del millor processament possible, i disposa de 4 GB de RAM. També disposa d'una de les càmeres més capdavanteres, composta per 12 megapíxels.

Sony XZ Prèmium

Sony ha decidit treure pit en l'àmbit de la resolució amb l'UHD (4K) integrat a la seva pantalla de 5,5 polzades. El fabricant japonès també ha apostat amb tot pel processament, muntant el Snapdragon 835, al qual s'afegeixen 4 GB de RAM. A més, el terminal disposa d'un lector de targetes micro-SD, lector d'empremtes al botó d'encesa lateral, càrrega ràpida i una càmera molt cuidada de 23 megapíxels.