L'empresa tecnològica Microsoft torna a tenir una web en català. Es tracta de la pàgina microsoftcatalunya.com, que l'empresa havia suprimit fa uns mesos. Segons va informar en aquella ocasió el director general de l'empresa a Catalunya, Jordi Marin, la supressió s'havia fet per actualitzar-la i potenciar-la amb més continguts i notícies. Inicialment estava prevista la seva reactivació pel mes de novembre, però la seva posada en marxa es va endarrerir fins fa uns dies, que torna a estar en marxa.

La nova versió web està íntegrament en català i, a diferència de l'anterior, segueix els estàndards de les webs de Microsoft. A part dels continguts principals de la web, també està escrit en aquest idioma l’apartat ‘Descàrregues’, on hi ha l’accés a tots els productes de Microsoft en català, que els usuaris es poden descarregar de forma gratuïta. L’únic apartat que no està escrit en català és l'apartat ‘Botiga’, que té el contingut íntegrament en castellà.

Tot i aquest pas important de la multinacional nord-americana, però, Microsoft no té una versió íntegra de la seva web en català, com si té en castellà i en un centenar d'idiomes més, i limita la versió catalana als continguts de 'Microsoft Catalunya’, que compta amb menys continguts que les altres.