Dos dies abans de decretar el seu ingrés a presó, la jutge que investiga l'expresident del Barça Sandro Rosell va ordenar l'embargament de 24 comptes bancaris i propietats en 7 municipis, segons publica avui el diari El País. 

Hi hauria desenes d'immobles i finques propietat de Rosell embargats mentre ell és a la presó de Soto del Real, a Madrid. Està acusat de ser el cap d'una xarxa corrupta i d'haver desviat almenys 15 milions d'euros. 

Entre els edificis embargats hi ha un bloc d'edificis a les Corts, a tres quilòmetres del Camp Nou, i un local de més de 200 metres quadrats a Sarrià Sant Gervasi. Entre els béns embargats hi ha pisos i terrenys en zones d'estiueig com a Palamós, i finques rústiques a la Seu d'Urgell, Puigcerdà, Vielha i Àger.

La interlocutòria on la jutgessa ordena l'embargament, no especifica el valor de tots els béns embargats. Rosell té bloquejats, també, tots els comptes bancaris, dipòsits, valors, títols, accions i tot el que hi ha a les caixes de seguretat dels bancs al seu nom. 

A més també li han requisat un Mini Cooper, una furgoneta Citroën Mehari i una moto BMW.

La jutgessa embarga els béns com una mesura cautelar davant els fets i recorda que els acusats es van dedicar a blanquejar diners de comissions de la Federació Brasilera de Futbol. Segons la investigació, hi hauria una xarxa de societats a paradisos fiscals, entre ells, Andorra.