Moros y Cristianos. Telecinco. Un programa presentat per Xavier Sardà i un convidat molt especial. Es tracta d'un jove estudiant de dret de 25 anys i actual president del govern espanyol en funcions: Pedro Sánchez. En el vídeo es pot veure com l'ara líder del PSOE defensa els acusats del grup paramilitar GAL, durant el mandat del socialista Felipe González.

"S'ha provocat alarma social perquè els posessin en presó preventiva perquè cantessin el que ell (l'exjutge Baltasar Garzón) volia", exposa referint-se al ministre de l'Interior, José Barrionuevo, i al secretari d'Estat d'Interior, Rafael Vera. No dubta a qüestionar l'empresonament. "Com a advocat", li diu a un dels convidats del programa, Javier Nart, "hauria de respectar la presumpció d'innocència". 

Sánchez només carrega contra els policies Amedo i Domínguez, a qui acusa de filtrar informacions.

El programa es va emetre el 1997, en plena polèmica per les accions terroristes dels GAL, i va ser la primera aparició televisiva de Pedro Sánchez. El dirigent socialista estava entre el públic, Sardà li va donar la paraula, i va defensar el seu posicionament amb passió.