La destitució de Julen Lopetegui ha agafat per sorpresa a tot el món del futbol. Lopetegui ja és camí de Madrid, on passarà els següents tres anys a la banqueta del Santiago Bernabéu, i molts noms han omplert les travesses fins que s'ha fet públic que Fernando Hierro serà l'entrenador en aquest Mundial de Rússia.

L'anunci de Hierro ha arribat després que nombroses veus hagin promocionat el seu candidat. Un d'ells és Gary Lineker. L'exdavanter del Barça, llegenda del futbol anglès i actual comentarista de televisió ha proposat Pep Guardiola com a nou entrenador de 'La Roja'. "No escriuré més d'Espanya a no ser que facin quelcom interessant com demanar-li a Pep Guardiola que assumeixi el càrrec durant unes setmanes", ha dit a Twitter.

Guardiola no ha amagat mai el seu desig de convertir-se en seleccionador i viure un Mundial o una Eurocopa en primera persona. Això sí, ell mateix ja es va autodescartar pel càrrec, entre rialles, el passat dissabte al FAQS de TV3: "No m'ho oferiran. Això no passarà".