Nova escena polèmica amb Trump com a protagonista. Aquesta vegada, ha estat durant les fotografies prèvies a la seva reunió a la Casa Blanca entre el president nordamericà i la cancellera alemanya, Angela Merkel.

Els dos mandataris es trobaven asseguts al despatx oval posant per a la premsa. Després de fer unes quantes fotos on cadascun mira cap a una banda, els periodistes han demanat que es donin la mà per capturar-ho. "Handshake, handshake, handshake", se sent com repeteixen diverses vegades.

Davant la petició, Merkel es gira cap a Trump i li demana per fer una encaixada. El president americà, però, fa com si sentís ploure i ni tan sols mira la cancellera. Ella s'apropa una mica més i ho torna a repetir. Res de res. La ignorància total continua i deixa la mandatària alemanya amb cara de no entendre res.

A les imatges, es pot veure com, un cop la premsa s'allunya, Trump canvia totalment d'actitud i inicia una conversa amb Merkel. Fins i tot, allarga la mà i l'agafa un moment del braç mentre es posa bé la corbata. Posteriorment, sí que han fet una encaixada de mans després de la roda de premsa conjunta.