Nou episodi en l'escàndol de la trama russa que implica el president dels Estats Units, Donald Trump. El cap de l'executiu nord-americà va pagar 50.000 dòlars al despatx d'advocats abans de la reunió amb l'advocada russa que presumptament li va filtrar informació interessada sobre la candidata demòcrata, Hillary Clinton.

Aquesta informació que ara surt a la llum destapa un pagament al bufet que treballa per al fill gran del president, Donald Trump Jr. just uns dies abans que es conegués que el primogènit tingués una trobada amb l'advocada russa Natalia Veselnitskaya.

Mig milió més

Trump va arribar a pagar, a través de l'empresa encarregada de la seva campanya, 538.000 dòlars a la firma Jones Day perquè li representés a tota hora durant la batalla electoral en la qual va batre Hillary Cliton, una cosa que no incorreria en cap delicte ja que als EUA no hi ha limitacions econòmiques a les campanyes ni tampoc restriccions per destinar-lo a l'assessorament jurídic.

La reunió amb l'advocada

La cita amb Veselnitskaya va prendre especial importància aquesta setmana el diari The New York Times va publicar que el fill de Trump havia investigat Clinton en campanya.

Divendres, el primogènit va publicar els correus que confirmaven la reunió en un exercici, segons ell, de "transparència". "Per a mi, això era investigar l'oposició", va justificar el fill del president en una entrevista en la Fox sobre una polèmica que cada dia pren més importància i apropa cada vegada més Trump a l'impeachment.