Dues dones estrangeres han mort aquest divendres apunyalades i unes altres quatre han resultat ferides a la platja egípcia d'Hurgada, una coneguda destinació turística a la costa el mar Roig, en un assalt els motius del qual encara no estan clars i sobre el qual les autoritats han ofert informacions contradictòries.

Les estrangeres mortes a Hurgada eren residents en Egipte, segons ha informat en un comunicat el governador de la província del mar Roig, el general Ahmed Abdulah, que no ha aportat més detalls ni ha aclarit la seva nacionalitat.

Fonts de seguretat citades pel diari oficial Al Ahram han indicat que les mortes són alemanyes, encara que prèviament una font del Ministeri d'Interior, que ha demanat l'anonimat, havia afirmat que eren turistes ucraïneses.

Segons Al Ahram, les ferides són una dona txeca, dues armènies i una quarta la nacionalitat de la qual es desconeix.

El Ministeri d'Interior ha informat que l'agressor va accedir a la platja privada de l'hotel on han passat els fets nedant des d'una platja pública propera.

Després de l'apunyalament múltiple, l'assaltant ha estat detingut i interrogat per la Policia, que hores després de l'incident encara no ha aclarit ni la seva identitat ni el possible motiu del crim.

Les autoritats encara no han descartat ni la hipòtesi del robatori ni la del terrorisme, ja que ja s'han produït atacs similars a la mateixa ciutat d'Hurgada anteriorment.