Un home armat ha estavellat el seu cotxe contra un furgó de la Gendarmeria francesa aquest dilluns a la tarda a la cèntrica avinguda dels Camps Elisis de París. L'atacant hauria mort durant l'incident, però no hauria provocat víctimes entre els civils ni tampoc entre els policies que hi havia a la zona, segons el Ministeri de l'Interior. El conductor anava armat amb un kalàixnikov, i duia armes de foc curtes i bombones de gas al vehicle, segons ha assegurat AFP.

L'impacte del vehicle hauria provocat una explosió i un petit incendi. L'atacant hauria mort, segons ha explicat el Ministeri de l'Interior, però es desconeix encara si hauria estat a causa de l'exposició al vehicle o pels trets dels agents policials. Les autoritats franceses asseguren que l'acte hauria estat "deliberat".

Camps Elisis París Policia França Atac - EFE

Operació policial als Camps Elisis

En un missatge en el seu compte de la xarxa social Twitter, la Policia ha informat que estava duent a terme una "intervenció policial" als Camps Elisis, per la qual cosa ha demanat als ciutadans i als turistes que evitin la zona. Més tard, ha assegurat que la situació ja estava controlada i que no hi havia ferits ni per part dels policies ni tampoc del públic.

La zona de l'incident, que ha estat acordonada per la Policia, és al començament de l'avinguda, molt a prop del Palau de l'Elisi, seu presidencial francesa, que es prepara per rebre d'aquí a unes hores el rei Abdullah de Jordània. La zona ha quedat acordonada i desenes de vehicles de policia, de bombers i ambulàncies s'han desplaçat al lloc dels fets.