L'allau que s'ha produït aquest matí en una pista de l'estació de Tignes, als Alps francesos, i que ha arrossegat diverses persones, no ha causat morts ni ferits, segons ha indicat la prefectura del departament de Savoia.

L'allau es va produir cap a les 10.10 hores local (9.10 GMT) en una pista blava anomenada Carline, l'única de l'estació que estava oberta en aquell moment. Ràpidament es van mobilitzar uns quaranta agents del PGHM de Bourg Saint Maurice, que van rebre el reforç d'altres gendarmes procedents de la propera Courchevel. La recerca de les víctimes es va iniciar amb gossos. La mala visibilitat a Tignes, a causa de la nevada, va impedir la intervenció d'helicòpters, per la qual cosa els equips de rescat van haver d'arribar a peu.

Abans de l'obertura de l'estació, els treballadors havien provocat nombroses allaus amb explosions per fer disminuir el risc, atesa la gruixuda capa de neu que s'ha acumulat en els últims dies, va explicar el periodista esportiu Bruno Detante al canal BFMTV.